2012. május 18., péntek

kedvenc blogok (1. rész).

Nemcsak írok, hanem olvasok is blogokat. Sokat. A legtöbbjük angol nyelvű, bevallom ilyenkor van, hogy csak a fotókat nézegetem, de persze bele szoktam olvasni az angol szövegekbe is, hiszen jó, ha az ember szinten tartja nyelvtudását, legalább olvasás tekintetében.
Következzenek az általam imádott blogok, amik inspirálóak, színesek, tele vannak jobbnál jobb ötletekkel, és amiktől valahogy mindig jó kedvre derülök.
Életmód és személyes témában elsőnek itt van például a TART. Egy hawaii család mindennapjait mutatja be, akik általában a strandon töltik idejük nagy részét, sok finomságot esznek és rengeteget buliznak. Náluk aztán zajlik az élet. Nagyon szeretem a Rockstar Diaries-t is, ez is egy (egyelőre) három tagú családról szól, sok kajával, utazással, mosolygós gyerekkel. A Bleubird is nagy kedvencem, ez egy kicsit nagyobb család (három gyerek, plusz egy még úton van) életéről mesél. Fantasztikusak a családi divatfotóik, klassz ételeket esznek, és ötletes az órákra lebontott egy napjuk fotókkal megörökítve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése